Kukësi Turistik/ Ecje në këmbë nga Laku i Dardhës në Sasat/ Foto

0
1294

Në Kukës mund të bëhen disa lloje turizmi, si ai malor, liqenor, apo edhe turizëm për kuzhinën e zonës.

Një ndër më të preferuarit është ecja malore ose siç njihet edhe hiking.

Këtë kanë këtë të dielë (15 korrik 2018) një grup të rinjsh që kanë ecur jo pak, por 32 kilometra nga Laku i Dardhës deri në Sasat e më pas për të rënë në Shtiqën.

Udhëtimi i gjatë dhe i bukur i ditës së djeshme.

Nisja u bë nga #Lapidari në #LakDardhës-#Tërshenë- #Shpan-#KroiKuq-#MajaeGjallicës- #Sasat-#Shtiqën.

13 orë rrugë dhe 32.5 kilometra ecje brenda një dite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here