Ekspertë austriakë vizitë studimore në Lumin e Gashit-FOTO

0
1055

Shkruan Ermal Hallaçi

Vizitë studimore në Lumin e Gashit rezervë strikte dhe pjesë e trashëgimisë UNESCO me ekipin e ekspertëve, austriak nga Ministria Federale e Austrisë për Qëndrueshmërinë dhe Turizmin, Qendra Austriake e Kërkimit për Pyjet dhe nga dy zonat e mbrojtura në Austri (Kalkalpen National Park dhe Wilderness Area Durrenstein), të cilat janë gjithashtu pjesë e sitit të Trashëgimisë Botërore.

Ata mbetën të befasuar dhe me shumë dashuri i dhuruan përqafime drurëve të lashtë të ahut.

Ky tur u prit dhe u udhëhoq nga Agjencia e Zonave të Mbrojtura në Kukes nga drejtori Besnik Hallaçi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here