Home Lajme Ranger-at e Kukësit, aksion në ndihmë të turistëve-FOTO

Ranger-at e Kukësit, aksion në ndihmë të turistëve-FOTO

Dita Botërore e Ranger-ave festohet në mbarë botën në 31 korrik. 

Administrata Rajonale e Zonave të Mbrojtura Kukës (AdZM) së bashku me të rinjtë e grupit Smile Albania Kukës vendosen tabela informuese për turistët në Parkun Korab -Koretnik në Novosej, Kukës.

Grupi Smile Albania Kukës bashke me Rangerat (rojet e pyllit) bënë edhe pastrimin e brigjeve të Liqenit dhe mësuan praktikisht markimet e shtigjeve për turistët e huaj.

Must Read

Foto HISTORIKE-Artizanet e Bicajt

Nji foto e rrallë: Artizanet e Lumës (2 dhjetor 1963) Respekt per ato pak zonja...

Një ditë në Valbonë, mes bukurive dhe problemeve të zonës- VIDEO

Lugina e Valbonës shtrihet në qendër të Alpeve Shqiptare, në Rrethin e Tropojës. Lugina e Valbonës ka...

Eksploro Kukësin/ Një ditë në malin e Gjallicës-VIDEO

Me rastin e festës së Gjallëjçes, një grup të rinjsh kanë vendosur që ti ngjiten malit me të njëjtin...

Ranger-at e Kukësit, aksion në ndihmë të turistëve-FOTO

Dita Botërore e Ranger-ave festohet në mbarë botën në 31 korrik.  Administrata Rajonale e Zonave...

Qeni i Sharrit ose Deltari Ilir-VIDEO

Është përmendur nga historianët, natyralistët dhe poetët, e i vishej një origjinë e mbinatyrshme dhe fuqi e pashtershme. Një qen, i cili ishte gjithmonë i...