Eksploro Kukësin/ Një ditë në malin e Gjallicës-VIDEO

0
279

Me rastin e festës së Gjallëjçes, një grup të rinjsh kanë vendosur që ti ngjiten malit me të njëjtin emër.

Bashkë me ta ka qenë edhe udhërrëfyesi Ermal Hallaçi, i cili është kthyer edhe në një pikë referimi për personat që duan të ngjiten në Gjallicë.

Ky udhëtim për në Gjallicë, është përdorur edhe për të eksploruar zonën përreth, duke krijuar edhe një lloj guide dhe rruge që mund të ndjekin turistët, shqiptarë apo të huaj qofshin ata.

Për më shumë, ndiqni kronikën e Radio Televizionit Shqiptar.