Foto HISTORIKE-Artizanet e Bicajt

0
141

Nji foto e rrallë:

Artizanet e Lumës (2 dhjetor 1963)

Respekt per ato pak zonja qe ende jetojne, por dhe nji homazh per ato që janë nda prej jete.

Endëset e qilimave e sixhadeve në Artizanatin e Bicajve, që punuan e sakrifikuan deri në përvujtni, nga 8 a 12 orë në ditë.

Xan Zyberi e ka qa me lot kangen: ‘Artizane e Lumes – o’.

Foto nga Safet Dokle

Teksti nga Petrit Palushi