VIDEO-2 ditë drejt majës së Jezercës

0
81

Alpinistë e turistë eksplorojnë bukuritë e Valbonës.

Udhëtimi përfundon me ngjitjen e majës së Jezercës në 2694 metra lartësi.

Pjesëmarrësit ftojnë këdo të vizitojë bukuritë e Valbonës.

Ky është një udhëtim 2 ditor në Valbonë drejt majës së Jezercës ku turistë e alpinist vendas e të huaj janë bërë bashkë.

Ata kanë vizituar bukuritë e një panorame të mrekullueshme natyrore, teksa kanë ngjitur dhe majën e Jezercës në 2694 m lartësi.