Shkrepet në Kosovë një ndër FOTO-t më të bukura

0
145

Një fotografi e shkrepur nga fotografi Arian Mavriqi në malet e Kosovës po cilësohet si fotografi më e bukur e bërë ndonjëherë.

Në fotografi shihet një dreri në shpinën e të cilit qëndron një zog, i cili qëndron lirshëm dhe i sigurt duke mos ndier frikë nga një krijesë dhjetëra herë më e madhe se ai.

Sipas Mavriqit, kjo fotografi tregon një bashkëpunim të thellë që kanë kafshët dhe shpezët ndërmjet vete.