Bora zbardh Kukësin, si paraqitet gjendja e rrugëve-FOTO

0
126

Gjendja e rrugëve nacionale në Qarkun Kukës është paraqitur e qetë. Të gjitha rrugët janë të kalueshme normalisht.

Mësohet se nga firmat kontraktore që ka marrë mirëmbajtjen e rrugëve nacionale në Kukës,  po punohet për mbajtjen në gjendje normale dhe të qarkullueshme duke kryer punët e duhura dhe hedhje kripe në segmentet ku është parë e nevojshme.

Nga përgjegjësit e EC. të Bashkive bëhet e ditur se situata e rrugëve rurale është normale dhe se të gjitha rrugët janë të kalueshme.