Bes Kallaku dhe komedia e tij ‘Falco’ mbërrin në Kukës

0
56

Aktori i njohur i humorit Bes Kallaku ka vendosur që të sjellë në pallatin e kulturës në Kukës ditën e enjte me datë 12/02/2020 komedinë më të bukur shqiptare ‘Falco’ me personazhe të njohur të skenës Shqiptare.

Filmi është pritur jashtëzakonisht mirë në shumë qytete ku dhe Kukësi pritet të tregojë një mbështetje maksimale për një komedi nuk duhet humbur.

Bes Kallaku njihet ndryshe nga ne si një mbështetës i zjarrtë i zonës tonë gjithashtu ndër të parët artist që ka dhënë mbështetje të fuqishme për patrioten tonë të vogël Daniela Toçin në hapat e saj të parë dhe gjithmonë në vijim.

Biletat mund ti gjeni pranë kancelarisë Bekim Halilaj përballë gjimnazit ‘Havzi Nela’.