Home Ha & Pi

Ha & Pi

Flija dhe palanik me djathë në saç, gatimet speciale të fshatit

Flija në Kukës, Kosovë e Tropojë, palaniku në zonat e Përmetit, Ersekës e Skraparit dhe Qullnik në Zonat e Korçës, Pogradecit etj., është një...