Home Lajme

Lajme

Një ditë në Valbonë, mes bukurive dhe problemeve të zonës- VIDEO

Lugina e Valbonës shtrihet në qendër të Alpeve Shqiptare, në Rrethin e Tropojës. Lugina e Valbonës ka...

Eksploro Kukësin/ Një ditë në malin e Gjallicës-VIDEO

Me rastin e festës së Gjallëjçes, një grup të rinjsh kanë vendosur që ti ngjiten malit me të njëjtin...

Ranger-at e Kukësit, aksion në ndihmë të turistëve-FOTO

Dita Botërore e Ranger-ave festohet në mbarë botën në 31 korrik.  Administrata Rajonale e Zonave...

Njihuni me pikën turistike të Liqenit të Kallabakut-FOTO

Shkruan Arben Palushi Liqeni i Kallabakut ose i Novosejt,...

Reportazh/ Lëndina me lulen e poetit

Fusha të tëra me lulen e rrallë, ose siç njihet ndryshe Lulja e Poetit, gjenden në Kukës. Biologët tregojnë se kjo bimë ka legjendën...

E frikshme, alarmuese… Kukësi po rrudhet çdo ditë!

Shkruan Petrit Palushi Para 10 ditëve një ish-nxënësi im...

Qyteti i Kukësit dhe historia e emrit

Qyteti i Kukësit të vjetër ndodhej në pjesën veri-lindore të Shqipërisë në perëndim të Prizrenit, në jug-perëndim te Malit Kortnik dhe në veri-perëndim të...

Liqeni i Kukësit si mundësi atraksioni turistik për disa sporte

Liqeni i Kukësit mund të kthehet në një atraksion turistik. Megjithëse ka një sipërfaqe të konsiderueshme, një mundësi e tillë deri tani nuk i...