Home Lajme

Lajme

Turizmi mund t’i kthejë të ikurit në Shishtavec

Në kërthizë të Gjallicës, e poshtë këmbëve të maleve e kodrinave përreth, Shishtavecin dhe fshatrat përreth i zgjojnë pelegrinazhet e kurbetqarëve dhe të ikurve...

Ambasadorja e Holandës në Kukës: Turizmi në Shqipëri po merr një hov të madh zhvillimi

Në kuadër të “Ditës Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore”, Bashkia Kukës organizoi një aktivitet në Muzeun Etnografik të qytetit me synim promovimin e vlerave, ndërgjegjësimin...