Home Turizëm

Turizëm

Në tunelet e Kukësit të nëntokës -FOTO

Nga Ermal Hallaçi Regjimi komunist ka lënë pas gjurmët e tij diçka të cilën e dëshmojnë edhe fotot e mëposhtme...

Shishtaveci turistik, vendi ku mungojnë investimet strategjike

Për të mbërritur në Shishtavec duhet përshkuar Kanioni i Vanave, unikal në vend për nga bukuritë që i ka...

Çfarë mund të bëni në Kukës? Një prej sporteve, ecje në malin e Gjallicës

Ecje dhe ngjitje janë mënyra më e mirë për t'u bërë njësh me natyrën dhe për ta shijuar atë më së shumë. Duke qenë një...

Turizmi i peisazhit zona e Kukësit nga më tërheqëset

Turizmi i peisazhit, është turizmi më interesant që zhvillohet në botë dhe së fundmi edhe në Shqipëri. Kryesisht, ky turizëm zhvillohet në zonat me...

Foto/ Turizmi rural dhe malor, trendi në rritje i turizmit shqiptar

Në Shqipëri, një prioritet të veçantë në tregun turistik po merr dhe turizmi rural dhe malor. Gjeografia e vendit tonë e jep këtë mundësi,...

Sportet tradicionale të krahinës së Lumës

Alpinizmi Është një sport dimëror mjaft i pëlqyer nga turistët aventurierë. Pllajat e bukura të Novosejt dhe Shishtavecit janë shumë të përshtatshme për zhvillimin e...

VIDEO/ Kryebashkiaku i Tropojës flet për sezonin turistik

Kryetari i Bashkisë së Tropojës Besnik Dushaj ka folur për përgatitjet që po bëhen me rastin e hapjes së sezonit turistik në zonë. Siç dihet,...